SON DAKİKA
reklam
reklam
reklam

Facebook hesabınız 30 gün dolduğu anda silinecek!

Facebook hesabını kapatanlar 14 gün içinde tekrar hesaplarını açarlarsa silinme işlemi duruyordu. Bu süre artık 30 gün!
Facebook, hesabını tamamen kapatanlara özel bir değişime gitti. Eskiden hesabını kapatanlar 14 gün içinde tekrar hesaplarını açarlarsa silinme işlemi duruyordu. Bu süre artık 30 gün oldu. 
Peki bu ne anlama geliyor?
Facebook hesabınızı tamamen silmek istiyorsunuz ve bunun için silme tuşuna bastınız. Facebook size 30 gün süre verecek; 30 gün içinde hesabınıza normal şekilde şifrenizle girmeniz halinde hesabınız silinmekten kurtulacak. Facebook, hesabını silenlerin sonradan pişman olma olasılığını da düşünerek süreyi uzattı. 30 gün dolduğunda ise hiçbir şekilde silinen Facebook hesabı geri gelmeyecek.

reklam

3. SAYFA